Monday, May 25, 2009

Komuniti Bloggers Penang (KBP) berwajah baru!


Pertama sekali, terima kasih diucapkan kepada Md Hadi @ Myfr3ak  kerana berjaya mengubah kulit pada laman web Komuniti Bloggers Penang : Himpunan Blog dari Pulau Mutiara . Atas usaha dan komitmen yang anda berikan, blog komuniti tersebut telah menjadi semakin gempak dan semakin menarik.

Dulu, Blog KBP hanyalah salah satu blog komuniti syok sendiri yang dibina oleh Luth dan juga sokongan daripada abang Razifembi , bertujuan untuk mengumpulkan blog - blog serta bloggers yang mana berasal, menetap dan berada di Pulau Pinang ni. Tak kisah la orang mana, asalkan anda berada di Pulau Pinang, layaklah anda berada didalam senarai blog KBP 

Bermula dari 2, 3 buah blog yang tersenarai disana, sekarang senarai blog yang berada di KBP  telah mencecah 110 buah blog. Terima kasih kepada anda semua yang sudi menjadi ahli KBP .
Gathering yang pertama telah diadakan pada Desember 2008 . Walaupun penyertaan pada gathering pertama tersebut tidak ramai seperti yang dirancangkan, itu sudah cukup menceriakan hati Luth kerana dapat juga bertentang mata dengan bloggers dari Penang ni. Alhamdulillah.

Ok, terima kasih kepada anda kerana menyokong Komuniti Bloggers Penang. Jika tidak ada aral melintang, nanti kita akan bertemu dalam Gatherting #2 Bloggers Penang. Insyaallah.

6 comments:

  1. Yaaaa....
    sama2..
    biasalah.
    rakan2 dari pulau pinang kena ar suport.
    btoi dak?
    bak mai html script utk lagu leh dak bro?
    hehe..
    sedap ar pulak radio neh

    ReplyDelete
  2. salam luth....
    lame aku singgah sini. belog ko pun dah lain dah...
    nicer...
    and simpler...

    ReplyDelete
  3. wah...bestnya...

    agak2 org selangor ni bole join tak?

    :D

    ReplyDelete