Monday, May 25, 2009

Terima kasih! Terima kasih!

Tahniah diucapkan kepada anda kerana berjaya menamatkan pelajarannya! Fie amat berbanga Ano dapat menamatkan pengajian di Politeknik Seberang Perai ni. Pejam celik pejam celik, dah dua tahun pengajian kita di poli ni.

Tak mengapa, kali ni anda berjaya menamatkan pengajian di peringkat sijil, ada rekezi nanti, sambunglah ke peringkat diploma pulak k. Jangan risau, bab kemasukan ke PSP serahkan kepada Daddy Cool. Hehehe.

Terima kasih kerana menemani fie selama ni. Sana sini fie bawa Ano berjalan. Minta maaf kalau fie terkasar bahasa dan juga perbuatan. Walaupun masa kita bersama tak lama, tapi fie amat hargai kerana Ano dapat menemani fie semasa fie kehilangan seseorang.

Dalam tempoh tiga bulan, banyak nasihat yang Ano berikan pada fie untuk menempuhi semua cabaran tersebut. Fie amat hargai pesanan Ano tersebut. Terima kasih juga kerana menjadi pendengar setia selama kita berkawan.

Ada jodoh, ada masa kita bertemu lagi. Fie doakan Ano berjaya dalam pelajaran dan juga final exam yang sedang dihadapi. Nanti, kalau panjang umur, fie akan pergi ke konvokesyen Ano tahun hadapan. Itu pun kalau fie masih ada di bumi Pulau Pinang ni.
I'will keep all our memories dan fie akan simpan didalam hati ini. Kenangan di BTN 2007 masih kekal dalam ingatan. Terima kasih kerana menjadi kawan yang baik dengan fie. Terima kasih atas hadiah yang Ano berikan. Maaf, fie tak ada apa pun nak beri pada Ano. Berpeganglah pada janji yang Ano janji pada fie. Itu untuk kepentingan diri Ano. Ok?

Sehingga berjumpa lagi, terima kasih kawan!

Mohammad Luthfi bin Suib
Diploma Kejuruteraan Mekanikal,
Politeknik Seberang Perai.
Kem BTN Nov 07 Gua Kelam Perlis

P/s : jangan takut pacat lagi yer!

16 comments:

  1. selamat hari jadi..

    ek..salah ek..

    hehehe ^_*

    ReplyDelete
  2. arghh...baru teringat bozzo belum pegi BTN lagi...masa student dulu pon tak gi gak tapi still bleh grad...

    ReplyDelete
  3. salam dik luth...wuaaaaa,ehem2x...tahniah...insyaallah ano akn berpegang pd janjinye...hehe

    ReplyDelete
  4. kenal dulu hati budi masing²

    lpas ni blh jd pengganti

    ReplyDelete
  5. Eh..eh...budak dua orang nie, daddy suruh antor balik, ko dah antar belum fie...ko jangan ngusung jer...

    Ni tak pasal-pasal naik nama dadyy plak nie...

    ReplyDelete
  6. emm...tande2 virus dikesan dlm entri ni..hehe

    ReplyDelete
  7. huhuhu..
    sedih bunyinye..
    cm karang surat cinta je..
    sob sob

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram