Wednesday, June 24, 2009

Tutorial Photoshop : Jom Ubah Warna Mata!

Salam hormat semua! Tutorial yang ringkas ini saja nak share dengan anda, bagaimana nak tukar warna mata kita. Kalau korang dah ada anak mata warna cokolat, tak payah la nak tengok tutorial ni. Mata dah lawa. haha..

Kalau korang yang mana nak pakai kanta lekap berwarna warni, tapi tak berani nak pakai, ubahla warna anak mata korang pakai photoshop sudah.  Segak aih!


Kat bawah ni ada dua model baru. Satu, blogger tegar tambah hebat lagi kacak, En. Hadi dan sebelah kanan tu En. Din Peter Pan. En. Din tu artis in making. Suara? Tudia, memang gempak. Gila kentang beb!

Hadi mata warna merah dan cik Din tu mata warna hijau. Anda nampak? Kalau tak nampak, klik pada gambar tersebut untuk kejelasan yang nyata. Ok. 

Jika anda tidak mempunyai perisian Adobe Photoshop, anda boleh download disini. Langgani RSS untuk mengikuti pekembangan blog ini melalui E-mail anda. Ianya percuma!

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram