Tuesday, June 23, 2009

Tutorial Photoshop : Buat Kolaj Bersajak

Macam siot je eh tajuk tutorial pada kali ni. Haha. Ok, kali ni, Luth nak share macam mana nak buat image anda ala - ala model madah cinta eh. Sebenarnya, tutorial kali ni memang senang dan anda pasti boleh lakukannya.

Terima kasih kepada Cik Sarah Al-Idrus kerana menjadi model bagi tutorial Luth pada kali ini. Sesuai gitu dia jadi model. Sesiapa nak jadi model tutorial Luth, jangan malu ataupon segan emailkan kepada luth di luthtextile [at] gmail [dot][com]



Tutorial kali ni merupakan tutorial video yang kedua Luth. Selamat men-photoshop-kan diri!
Kredit sajak : Istimewa2u

17 comments:

  1. tskk

    tiba2 rsa mcm nak jatuh cinta pulak kt suara luth..

    waaa

    ReplyDelete
  2. wahhh, cam best jek, teringin gak nak wat, tapi xde photoshop lak, xpe2, nti2 da ade nak wat la, thanx

    ReplyDelete
  3. wah... kolaj berpuisi. ala2 feel hip hop gitu2... :p

    ReplyDelete
  4. tahniah atas usaha mempelbagaikan variasi cara penyampaian tutorial nih :).

    ReplyDelete
  5. manyak cantek...

    [tgh tunggu kamo edit pic akak]
    hehhe

    ReplyDelete
  6. @2756315136736491063.0

    tajuk tu memang kena meletup.. baru orang masuk.. hahahha

    ReplyDelete
  7. @4097205385804788588.0

    kalau dah jatuh hati, sila emailkan resume anda. Luth ada kekosongan tu. hahahaha

    ReplyDelete
  8. @3624907537179094490.0

    Terima kasih kerana jadi model utk tutorial kali ni. Ramai org tergoda dgn model, bukannya pasal tutorial. hahhaa

    ReplyDelete
  9. @2347411952959018607.0

    ada banyak photoshop free yang boleh download dlm posting2 yang lepas.. try la godek2..

    ReplyDelete
  10. wahai encik luth...mau minta izin..letak name mu di page ku..blogger yg de tutorial photoshop...boleh kaa..??

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram