Sunday, August 16, 2009

Jom 'hangatkan' Twitter Merdeka 2009!

Anda ada akaun Twitter? Anda pengguna aktif Twitter? Ataupun tak tahu apa dia tu Twitter? Hah, kalau anda pengguna tegar dan aktif di Twitter, jom kita hangatkan malam 30hb nanti dengan membuat "countdown" pada malam tersebut dan menantikan detik 12tgh malam untuk meraikan tarikh keramat 31 Ogos 2009.

Kalau dah malas nak keluar tu, baik kita raikan kemerdekaan negara kita yang ke 52 di Twitter dan kita tunjukkan pada dunia bahawasanya kita telah menyambut kemerdekaan negara kita. Berminat? Jom kita lihat bagaimanakah nak sertainya :

  1. Pertama sekali, kalau korang tak ada akaun Twitter, anda boleh daftar disini.
  2. Jangan lupa follow Luth di Twitter ok | www.twitter.com/luthtextile
  3. Hebahkan tentang Twitter Merdeka 2009 ini kepada rakan - rakan anda dengan membuat sebuah posting di  blog anda ataupun twit di twitter anda.
  4. Hanya letakkan perkataan "#merdeka" untuk twitt di Twitter anda nanti ok?
  5. Kalau baik hati, anda letakkanlah banner menyokong Twitter Merdeka 09 di sidebar atau diblog anda. Banner boleh diperoleh disini.
Ok, Twitter Merdeka 2009 adalah salah satu projek kelolaan brader Mohd Ismail kita. Nak maklumat lanjut, anda boleh ke blog Mohd Ismail dan juga kalau berminat nak letakkan banner Twitter Merdeka 2009, anda boleh ke blog Azman Ishak kerana disitu terdapat banyak banner yang direka khas oleh bro Azman kita. So, tunggu apa lagi? Tunjukkan semangat patriotisme anda melalui Twitter!


1 Malaysia, Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan.


P/s: Blog ni pon dah jadi blog 1 Malaysia semperna merdeka. Hehehe

7 comments:

  1. ekeke, hujung2 nnti aku mau buat logo merdeka..hehe

    ReplyDelete
  2. aku bru je nk start wat twitter..line lak slow tahap gaban gundam..

    ReplyDelete
  3. korg follow lah aku..nanti aku kasi gegar itu mlm merdeka..huhuk. follow aku www.twitter.com/fndrocka

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram