Sunday, August 16, 2009

Jom 'hangatkan' Twitter Merdeka 2009!

Anda ada akaun Twitter? Anda pengguna aktif Twitter? Ataupun tak tahu apa dia tu Twitter? Hah, kalau anda pengguna tegar dan aktif di Twitter, jom kita hangatkan malam 30hb nanti dengan membuat "countdown" pada malam tersebut dan menantikan detik 12tgh malam untuk meraikan tarikh keramat 31 Ogos 2009.

Kalau dah malas nak keluar tu, baik kita raikan kemerdekaan negara kita yang ke 52 di Twitter dan kita tunjukkan pada dunia bahawasanya kita telah menyambut kemerdekaan negara kita. Berminat? Jom kita lihat bagaimanakah nak sertainya :

 1. Pertama sekali, kalau korang tak ada akaun Twitter, anda boleh daftar disini.
 2. Jangan lupa follow Luth di Twitter ok | www.twitter.com/luthtextile
 3. Hebahkan tentang Twitter Merdeka 2009 ini kepada rakan - rakan anda dengan membuat sebuah posting di  blog anda ataupun twit di twitter anda.
 4. Hanya letakkan perkataan "#merdeka" untuk twitt di Twitter anda nanti ok?
 5. Kalau baik hati, anda letakkanlah banner menyokong Twitter Merdeka 09 di sidebar atau diblog anda. Banner boleh diperoleh disini.
Ok, Twitter Merdeka 2009 adalah salah satu projek kelolaan brader Mohd Ismail kita. Nak maklumat lanjut, anda boleh ke blog Mohd Ismail dan juga kalau berminat nak letakkan banner Twitter Merdeka 2009, anda boleh ke blog Azman Ishak kerana disitu terdapat banyak banner yang direka khas oleh bro Azman kita. So, tunggu apa lagi? Tunjukkan semangat patriotisme anda melalui Twitter!


1 Malaysia, Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan.


P/s: Blog ni pon dah jadi blog 1 Malaysia semperna merdeka. Hehehe

7 comments:

 1. ekeke, hujung2 nnti aku mau buat logo merdeka..hehe

  ReplyDelete
 2. aku bru je nk start wat twitter..line lak slow tahap gaban gundam..

  ReplyDelete
 3. korg follow lah aku..nanti aku kasi gegar itu mlm merdeka..huhuk. follow aku www.twitter.com/fndrocka

  ReplyDelete