Wednesday, February 26, 2014

Produk terbaru Samsung Mobile, Samsung Galaxy S5


Salam,

Wow! Saya rasa baru je Samsung lancarkan Samsung Note III, semalam depa baru je dedahkan model terbaru iaitu Galaxy S5 di Barcelona, Sepanyol.

Secara peribadi, saya agak kagum dengan device Samsung yang terbaru ni dan menarik jugak ciri - ciri baru yang ditawarkan.

Apa yang saya suka, function paparan denyutan nadi yang ditawarkan pada telefon baru ni. Haaa satu lagi function macam iPhone 5S iaitu finger scanner. Itu je. Yang lain boleh tengok video dari samsung ye! :)

Info ringkas :

  •  Skring 5.1" 1080p 
  • 16 MP camera (depan)
  • 2.1 MP (belakang) 
  • 2 GB of RAM
  • LTE-A download speeds
  • 4K video recording 
  • Heart rate sensor 
  • Finger Scanner
  • 2800 mAh - 10 jam web browsing dan 12 jam bila tengok video HD 

Video rasmi dari laman Youtube Samsung Mobile :

Luthfi : Rasa dilemma pulak nak tukar phone baru ni. Nak iPhone ke android phone? :D

0 comments:

Post a Comment