Jom Photoshop akan ditutup?

Letihnya! Tak larat Luth nak mengupdate blog tu. Oleh kerana Luth terasa kemalasan ya amat , Luth bercadang nak memasukkan kembali segmen Tutorial Photoshop ke dalam blog ini kembali. So, Luth nak mintak pandangan daripada sama ada nak ke tak segmen tu kembali dan anda boleh menyuarakan pendapat anda dengan mengundi POLL diatas.Poyo

Mungkin tak semua orang tahu, bahawa Luth lah yang mengendalikan blog tersebut. Seriusli, Luth dah tak larat nak update banyak - banyak blog.

Satu lagi, sekarang laptop Luth yang season ini sudah diupgrade. Haha.. Sebelum ni, memory laptop cabuk neh hanyalah 256MB sahaja, dan minggu lepas Luth baru saja tambah memori DDR. Kelajuan laptop ni dah bertambah dan boleh la Luth berphotoshop dengan anda.

Luth rasa, Luth akan tutup laman blog Jom Photoshop! lagi 5 hari dan akan memindahkan semua koleksi postingnya didalam blog ini. Baru Luth rasa akan kehangatan blog ini akan kembali. Luth tak harap dan tak ingin apa - apa, tapi apa yang Luth inginkan, Luth nak berkongsi ilmu dengan anda semua.


Harap Maklum. 

P/s:Sorila, tengah sibuk dengan praktikal dan badan ini amat letih, tak dapat nak blogwalking
Pss: Kepada semua pemenang kontes Luth, nantikan hadiah anda! Maaf, sebab lambat kirim hadiah!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

11 comments:

  1. Owh DJ lUth....

    Phewit!!

    Buat kat sini terus takpe Luth...

    senang skit tau...

    ReplyDelete
  2. nak maintain dua2 memang penat...bozzo dah rasa dah...satu pon tak terlayan kengkadang...lagi teruk bila penyakit malas datang...

    ReplyDelete
  3. alamak ruginya.
    tak penah tahu pun benda tu ada. kalau dari dulu tahu kan best.

    xpe..xpe. nanti luth nak letak kat blog luth kan.

    sye sokong aja deyhh..

    senang sikit.

    go go go encik luth!!

    hehehe..

    ReplyDelete
  4. Salam..bro..aku mintak maaf sgt2 pasai tak sempat nak updatekn blog tue..aku jem x dpt on9 dekat 2 minggu..pasal aku tak bayor bil internet..so aku baru jer ingat nak update sikit2..kalo ko rasa nak tutup, terpulang lar..aku ikut saja bos..heehe

    ReplyDelete
  5. DJ LUTH....
    pe kehei ni ooi...tetiba jer mls

    # tp xpe...aku sokong dr jauh

    ReplyDelete
  6. satu blog lg senang nak maintain... tp byk blog best gak

    ReplyDelete
  7. x kesah la ko nak wat satu blog or nak seperate.. tapi ko jgn x post langsung.. aku sgt memerlukan tutorial photoshop.. hahaha..

    terima kaseh cekgu~~ >.<

    ReplyDelete
  8. emm rasanya better buat kat sini terus kan..lagi senang nak refer kekadang rasa malas gak nak pegi 2,3 blog sekali

    ReplyDelete
  9. jangan campur kan. takbest.
    biar potoshop asing2.
    senang nak tgk

    ReplyDelete
  10. sebenarnya kalu asing lagi ok tapi Bapak faham bukan senang nak maintain 2 atau lebih blog sekali gus.

    Bagi Bapak, ikut kemudahan Luth la, asalkan selalu update sudahlah..

    ReplyDelete
  11. bapak,
    luth memang selalu update blog neh..
    tp akan tercampurla antara daylife dgn tutorial PS

    ReplyDelete